Terassmarkiser

Nordic light erbjuder måttbeställda terrassmarkiser i flera olika modeller. För stora uteplatser, terrasser eller mindre altaner. Frågan är inte om markisen passar in, utan hur du vill matcha den med husets exteriör.

Manövrering sker med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t.ex. fjärrkontroll, sol- och vindautomatik.

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.

Nordic-light FA 40 serien

Utmärkande drag för FA 40 är rejäla vikarmar med rostfri kedja och starka fjädrar. Justerbart armfäste, som gör att man kan vinkla markisen efter solhöjden finns som tillval. Det går också att få FA 40 med takprofil (kassett) som skyddar duken mot regn och smuts.

FA 40

Sveriges mest köpta terrassmarkis. Den har en gedigen konstruktion som står emot det tuffa nordiska klimatet.
Fjädrarna är rejäla och ger utmärkt dukspänning även när det blåser friskt. Manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med fjärrkontroll
eller sol- och vindautomatik.
Montering: Direkt på vägg eller under takfot. Som tillval finns montering under snedtak.

FA 20 serien

En terrassmarkis som är idealisk för begränsade utrymmen så som mindre uteplatser och balkonger Vikarmarna är försedda med vajer för hög styrka och lång livslängd. Manövrering sker med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med till exempel fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.
Som tillval finns tak som skyddar markisduken mot väder och vind.
Monteras: Direkt på vägg eller under takfot.

FA 60 serien

FA 60 är en attraktivt designad markis med helkassett som ger ett stilfullt intryck och skyddar textil och mekanism mot väder och vind i infällt läge.
Montering
: Direkt på vägg.
Utfall: Kraftiga vikarmar med Dyneema® band. Förstärkta fjädrar för rätt dukspänning.
Manövrering: I standardutförande utvändig manövrering med vev. Som tillval motordrift som kan förses med fjärrkontroll och sol-och vindautomatik.

Balkongmarkiser

Med vår balkongmarkis förvandlar du din balkong till en skuggig och trivsam uteplats. Vår balkongmarkis passar de flesta fastigheter med balkong och monteras utan håltagning. Balkongmarkisen ger ett nätt och elegant intryck.

Produktblad

Frågor? ring 063-10 33 95