Sömnad

Vi har egen sömnads ateljé med i vår butik i Östersund och nedan ser du några olika gardintyper som vi arbetar med.

Wave-gardiner

Med sin radie skapar Wave gardinen ett lugn och en väl anpassad atmosfär i rummet. Gardinlösningen med fasta glidavstånd på 80 mm garanterar en mjuk och elegant vågeffekt. Wave gardinen är en modern sömnadsteknik som med omsorgsfullt utvalda textilier garanterar att bli rummets självklara medelpunkt.

Veckbandsgardiner

Veckbandslängden är en klassisk gardinmodell. På baksidan av längden sitter ett veckband, där placeras fingerkrokar vid upphängning. Veckbandslängder har snyggt fall och passar i både privat och offentlig miljö.

Hissgardiner

Hissgardiner uttrycker elegans i ett stilrent format. Tekniken tillåter att olika textilmaterial används med perfekt funktion. Sömnadsmetoden bestämmer hur tyget viks när hissgardinen dras upp eller ner och passar såväl i modern som i gammaldags miljö beroende på ditt tygval.

Öljettgardiner

Öljettgardiner är en klassisk form av gardin som ger mjuka vackra veck, där gardinen hänges på en dekorativ gardinstång.

Panelgardiner / Skärmgardiner

Gardinskenor med flera spår tillåter många olika skärmkombinationer. Systemet passar väl in i dagens arkitektur med mycket glaspartier. Panelerna är enkla att ändra och att ta av i samband med rengöring och byte. Våra system kombinerar perfekt teknik med tidlös elegans. Det är även möjligt att böja profilen för att låta den följa en svängd vägg eller gå runt ett hörn. Man kan även använda panelgardinen som spännande rumsavdelning. Paneler kan dras för hand, med dragstav och sammankopplade med medbringare. Lindrag är en annan möjlighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av tyger. som silar solljuset eller mörklägger med olika struktur och färg

Frågor? ring oss direkt: 063-10 33 95