Markiser

Markiser gör klimatet behagligare på uteplatser och i fönster. Med lite skugga känns huset ombonat även på utsidan. Välj rätt markis bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser.

Om du vill ha huset ombonat även på utsidan så spelar skugga en stor roll. Det handlar om skuggande växter i trädgården. Det handlar om markiser för fönster och uteplatser. Utvändiga solskydd är vi experter på.

Terrassmarkisen ger behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller duka fram en måltid. Du vevar ut och in din markis precis när du vill. Väl inne igen släpper du ner en annan markis framför fönstret för att slippa solreflexer i teven, utan att för den skull hindra utsikten över trädgården.

Du kan ha ett hus som inte liknar något annat eller ett radhus där det är de små detaljerna som gör det personligt.

Vi anpassar alla markiser efter dina önskemål. Du väljer form, färg och tillval. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Markiserna anpassas alltid efter dina personliga önskemål.

Hos oss kan du se markiser i olika utföranden och ett stort antal färger. Dessutom kan ni få professionell montering av dina markiser.

Nordic Light markiser tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat. Du får fem års garanti och kan köpa reservdelar till din markis genom oss.

Terassmarkiser

För uteplatser, altaner och uteplatser

Fönstermarkiser

Välj bland våra populära fallarmsmarkiser som finns i olika modeller

Korgmarkiser

Klassiska korgmarkiser med lyxigt utseende anpassas speciellt efter dina fönster.

Markisvävar

Rätt markisväv gör en enorm skillnad på utseendet på ditt hus. Vill du ha en enfärgad mönstrad, blockrandig, markisväv så har vi den. Våra markisvävar är tillverkade av spinnfärgad akryl för högsta färgäkthet

Motorer & Automatik

Idag är det väldigt populärt att välja till motorer till sina markiser för att det ska bli lättsammare för att använda dem, även styrning med fjärrkontroll och sol och vind automatik aär populära.

Vårt sortiment – markiser

Våra leverantörer

nordiclights
somfy
Sandatexloggo_platta-PMS-431

Frågor? ring 063-10 33 95