Gardin

Sömnad, montering, möbeltapetsering & konsultation

Med gardinvåder skapar du enkelt en ombonad och mysig atmosfär i ett rum. Välj tyg och mönster beroende på om du vill skapa en miljö som är ljus och luftig eller kanske draperad, tung och exklusiv. Vi är återförsäljare till många av de största tygleverantörerna både i Sverige och internationellt, och har ett stort antal tygprover att se och känna på i vår butik.

Gardiner är samlingsnamnet för dekorativa textilinredningar. Det kan vara enkla, släta, veckade tygstycken eller komplicerade arrangemang. Estetiskt kan gardiner mjuka upp eller förstärka fönstrets och rummets arkitektur De kan bli ett blickfång i rummet, bidra med färg, struktur, mönster och göra rummet varmt och ombonat. Våra gardinlösningar är tidlösa och eleganta med perfekt funktion. Vi hjälper dig gärna att välja bland massor av tyger och utför klippningar, sömnad samt uppsättningar och upphängningar.

Konsultation

Vi ombesörjer allt från kundbesök med förslag och mått-tagning. Vi har tusentals tygprover från alla ledande designerns och tillverkare av textil för hem och offentligt miljö samt möbeltyg. Vare sig din stil är konservativ, enkel. färgstark eller toppmodern så hittar du med största sannolikhet något hos oss.

Matning_srgb_liten
Syr_srgb_liten
Sömnad

Vi har egen sömnadsateleje i Östersund där vi syr allt för dina fönster. vid större arbeten anlitar vi en syfabrik som har kapacitet att tillverka de stora antalet längder som kan krävas på projekt som till exempel hotell eller skolor.

Läs mer
Montering

Vi erbjuder service i form av montering av stänger och upphängning av de sydda textilierna. Vi monterar solskydd invändigt och utvändigt och förbereder för de elektroniska inkopplingarna. Lång erfarenhet av detta arbete garanterar att slutresultatet blir gott och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en textil inredningsmiljö med hög kvalité och som du skall trivas med länge oavsett om det är ditt kontor eller hem.

Läs mer
Montering_srgb_liten
mobeltapetsering_2
Möbeltapetsering

Vi har egen ateljé med erfaren möbeltapetserare. Vi kan bistå med omklädnad och renovering av allt från gamla möbler till skoterdynor, båtkapell, restauranginredning m.m. Vi tillverkar specialbeställda sänggavlar i ditt eget typ och design.

Våra leverantörer

froso
creationbaumaun
pagunette
kinnsand
Hasta
kirch
svensson
luxaflex
ljungbergs
mairo
kvadrat
silentgliss
svanefors
arvidssons
spira
almedals
kinnamark

Vill du veta mer? ring 063-10 33 95