Fönstermarkiser

Nordic-light Fönstermarkiser

I Nordic Light sortiment finns fönstermarkiser med både diagonalt och vertikalt utfällda modeller för stora och små fönster. Bland tillvalen finns motrodrift med fjärrkontroll eller vind- och solautomatik. Oavsett vad du har för behov så har vi fönstermarkisen för dig!

DA 32

Är vår storsäljare bland fönstermarkiser. Nu försedd med en modernare design på den nya kassetten och fronten. Markisen är kompakt och stilren.
Aluminiumkassett skyddar markisduken mot regn och smuts.
Du manövrerar DA 32 utvändigt eller invändigt med polyesterband. Komplettera gärna med brytbeslag som styr bandet genom fönsterkarmen och med banduppsamlare som förvarar och ger skydd. Du kan också välja till manövrering med motor och automatisk styrning som fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.

Ymer

En kraftig fönstermarkis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus. Ymer är perfekt att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar.
Du kan sköta den både utifrån och inifrån huset.
Om du förser Ymer med fjärrkontroll och sol- och vindautomatik ökar du ytterligare din bekvämlighet. Det går förstås också att manövrera markisen med band eller vev.
Ymer har en aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts.

Vidar screen

Vidar är en screen med modern design som är lämplig för mindre fönsterapplikationer. Välj ur ett stort urval av dukar som ger skydd mot insyn, värme och ljus – t ex genomsiktlig screen som filtrerar solljuset.

Utfall: Vertikalt med styrskenor.
Manövrering
: I standardutförande manövrering med polyesterband. Som tillval motordrift som kan förses med fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.

Produktblad

Frågor? ring 063-10 33 95